lunes, 23 de enero de 2012

Mandalaj


רכיבים: 

שקדי מרק של פעם,. 
שקדי מרק שהכינו בבית. אפויים ולא מטוגנים, נחטפו גם כחטיף. 
את המתכון לקחתי מעל השולחן, הוא נמסר להם מאת שלומצ, במסגרת הפרויקט של שימור מתכונים אבודים. 



מנדלך 
2 כוסות קמח מנופה 
3 ביצים 
2 כפות שמן 
1 כפית מלח 



אופן הכנה: 
מקציפים קלות את הביצים. במהלך ההקצפה מוסיפים את השמן והמלח. 
מוסיפים לבלילה את הקמח בהדרגה, וממשיכים לערבב עד לתערובת אחידה. 
יוצרים מהבצק גליל בעובי בקוטר של 1 ס"מ ומשטחים קלות. מפרידים בעזרת סכין לחתיכות בגודל הרצוי (בגודל של 1-2 ס"מ). 
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים כ-15-20 דקות, עד שמתקבלים מנדלך בצבע חום. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario